Pogrebno preduzeće Milić osnovano je 1993. godine sa ciljem da pruža najkvalitetnije pogrebne usluge, uz poštovanje dostojanstva, običaja, tradicije i poslednje želje pokojnika i njegove porodice i najbližih.

Težimo besprekornoj usluzi u najtežim trenutcima za porodicu i prijatelje pokojnika. Odgovorno, sigurno, al ii brzo i efikasno prikupljanje dokumentacije, sređivanje papira, prevoz pokojnika, međunarodne dozvole, organizovanje sahrane, obaveštavanje i informisanje javnosti o smrti pokojnika su usluge koje pružamo klijentima, kako bi oni imali snage i vremena za važnije stvari i kako bi se na miru oprostili od pokojnika. 

Na prvom mestu sun am želje klijenata, poštovanje poslednje želje i propisa i običaja. Svojim višedecenijskim iskustvom uvek smo tu da damo savet i poštedimo porodicu svih poslova kojima u najtežem trenutku ne bi trebalo da se bavi.

Tokom višedecenijskog rada, stvorili smo ugled odgovorne, efikasne, tačne i uređene firme u koju možete imati puno poverejne. Zahvaljujući poverenju klijenata, kvalitetu pogrebne usluge i ugledu koji smo stekli, pogrebno preduzeće Milić je od malog porodičnog posla ubrzo preraslo u veliku firmu kakva je danas. Godine 2000. otvorili smo i predstavništvo u Frankfurtu, a cilj nam je oduvek bio da kvalitet pogrebne usluge podignemo na nivo evropskih standarda, ali da i dalje ostanemo pristupačni svakome, a naročito ljudima u dijaspori.

Prateći evropske i svetske trendove, ali i realne potrebe klijenata različitih kulturnih miljea, religija i običaja, neprekidno proširujemo i usavršavamo svoje usluge. Tokom svih ovih godina vrlo uspešno poslujemo i sve vreme opstajemo i napredujemo na zahtevnom tržištu Evropske unije, što je još jedan od pokazatelja kvaliteta naših usluga.

S poštovanjem,
Pogrebne usluge Milić

UVEK NA USLUZI:

miljan_milic.jpg b_300_200_16777215_00_images_jovanka_milic_m.jpg b_300_200_16777215_00_images_sinisa_jovanovic_m.jpg
Miljan Milić
osnivač Pogrebno Milić
Jovanka Milić
suvlasnik Pogrebno Milić
Ovlašćeni sudski tumač za nemački jezik i prevodilac
telefon: 01717002283
Siniša Jovanović
generalni menadžer Pogrebno Milić
telefon: 01702026239